Kalfsvlees – wereldberoemd

Ons kalfsvlees, uit Hollandse weiden, is wereldberoemd om de uitstekende kwaliteit. Hollands kalfsvlees combineert een fijne smaak met een laag vetpercentage. Kenmerkend is het kleine vetrandje waardoor het vlees lekker sappig blijft tijdens het bakken. Het is dus raadzaam om dit vetrandje pas af te snijden ná het bakken. Dan kunt u echt genieten van een lekker mals en sappig stukje kalfsvlees. Bijvoorbeeld geserveerd met goudgeel gebakken aardappelschijfjes.

Herkomst van ons vlees
Kalfsvlees

Hieronder een overzicht

  • kalfsoesters
  • kalfsschnitzels
  • kalfshaas
  • kalfslapjes
  • kalfsfricandeau
  • kalfs rib-eye
  • kalfs rib-eye
  • kalfs entrecote
  • kalfsriblappen
  • kalfssukade
  • kalfsschenkel (ossobuco)
  • kalfspoulet

Keurslager Bruins

Dali Passage 55
7811DA Emmen
0591611375

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 19:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag Gesloten